Online Marketing: SEO

Een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten, dat is de doelstelling van SEO. Om dit te bereiken, hanteren we een combinatie van strategie en tactiek. Lange termijn doelstellingen en de dagelijkse klussen: monitoren, data interpreteren, bottlenecks oplossen, kansen benutten…

SEO berust op drie pijlers:

  • Content
  • Technische SEO
  • Populariteit

Gratis SEO scan

Om bovengemiddelde resultaten te behalen, moet je op elk van deze gebieden bovengemiddeld scoren. Dat vraagt om een integrale aanpak, maar ook elke keer om een nieuwe aanpak. Zoekmachineoptimalisatie is maatwerk. Voor ons begint het in de regel met een scan van de website. Het resultaat hiervan kan een eerste aanzet vormen voor het ontwikkelen van een geïntegreerde online marketingstrategie of voor samenwerking op deelgebieden.

Neem contact op voor een kosteloze scan van uw website en advies over mogelijke verbeteringen.

Voor SEO succes is meer nodig dan een grondige kennis van zoekmachineoptimalisatie. SEO moet een manier van denken en werken zijn, een cultuur binnen het bedrijf. Zo’n cultuur bouwen en instandhouden is een doorlopend proces van kennisontwikkeling en motivering voor alle betrokkenen.

Daarom werken we bij Optimize graag nauw samen met teams van de klanten. Vanuit onze eigen achtergrond als in-house marketeers weten we hoe het werkt binnen een bedrijf, wat de knelpunten zijn hoe die kunnen worden opgelost. In deze samenwerking zijn we volledig transparant.

Wij brengen onze kennis over zonder iets achter te houden, in de wetenschap dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn en dat SEO succes vóór alles het resultaat van teamwork is.

Hulp nodig bij uw online strategie?

Neem contact op.